På tur
På denne side finder du noget om de klubture, og de ture enkeltmedlemmer har valgt at dele med vi andre.

2015:

2014:

På tur til Mallorca
Forårets tur 2014 gik til Mallorca. Følg turen på facebook klik her

2013:

På tur - igen
Denne gang går turen til Jersey via Reutte. Der var 5 fly tilmeldt, men desværre kom ikke alle af sted. Og vejret kunne være bedre. Til gengæld er servicen i top.
Læs første del af turen her
Læs sidste del af turen her

2012:

Oves beretning fra Odessa-turen
Så er Oves medlevende beretning fra den 7 dage lange klubtur rundt i Østeuropa her. Læs her.
Rapport fra Odessa-turen
Selv om den lille gruppe blev splittet til sidst er alle nu vel hjemme på EKHG efter en begivenhedsrig tur på 5000 km. Læs hele Hennings dagbog over turen her.
Også Herning Folkeblad har skrevet fra turen. Du kan læse artiklen fra avisen her.

Slideshow Odessa-tur
Se det her..

Klubtur 12. maj - 16/17. maj
Torben har lavet en hjemmeside om Odessa-turen. KLik her..

På tur til Stauning
Klubtur til Stauning 2012 for at se flymuseets fly i luften. Se her

2011:

Klubtur Prag
Billedserie: klik på billedet her (InternetExplorer).Billeder: klik her. Læs om turen: klik her.

En helt almindelig tirsdag
5.7. var klubbens globetrotter Ove og Peder igen på farten i OY-BKA. Denne gang til Holland. Klik her for at læse Oves beretning
Klik her for at se billeder fra turen.(åbnes i InternetExplorer)

Verona-Herning på 60 timer
Læs Oves beretning fra Verona-turen 19.-22. maj, hvor 3 fly og 7 mand deltog. her.
Se fotocollage her. (åbnes i InternetExplorer). Er også i pdf-fil her.

Verona-turen - kort fortalt
Læs her en kort briefing om turen.
Der vil senere blive afholdt en grill-aften for alle interesserede, hvor vi vil vise film og billeder fra turen. Tidspunkt meddeles senere hver på siden.

Verona-turen 2011 - video klik på videoen i midterspalten her til venstre.

2010:

Klubtur 29/7 2010